Sari la conținut

Încă o consecință a ploilor de miercuri seara: Mai mulți șoferi și-au pierdut plăcuțele de înmatriculare

  • de

Ghinion pentru mai mulți șoferi din municipiului Chișinău. În urma ploilor torențiale de miercuri, 11 septembrie, aceștia au rămas fără numerele de înmatriculare.

Unele plăcuțe de înmatriculare au fost găsite de alți șoferi, iar anunțuri în acest sens au fost publicate pe rețelele de socializare. Majoritatea au fost găsite în zona sensului giratoriu de pe strada Ion Creangă.

În contextul celor menționate, Agenția Servicii Publice (ASP) spune ce trebuie să facă șoferii pentru a obține duplicatele plăcuțelor de înmatriculare pierdute/furate.

În primul rând, este necesar să vă adresați la orice secție de înmatriculare a transportului pentru depunerea cererii şi următorul set de documente:

actul de identitate al proprietarului auto, în original;
copia certificatului de înmatriculare;
declarația privind pierderea/furtul/deteriorarea plăcilor cu număr de înmatriculare;
dovada de plată pentru serviciul solicitat.

Tariful pentru serviciul de eliberare a duplicatului plăcilor de înmatriculare pentru vehiculul constituie 550 lei (un set din două plăci) și 350 (o placă) – în termen de până la 3 zile lucrătoare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

VIDEO Ploi torențiale în Capitală. Mai multe străzi au fost blocate din cauza debitului mare de apă

Articolul Încă o consecință a ploilor de miercuri seara: Mai mulți șoferi și-au pierdut plăcuțele de înmatriculare apare prima dată în Realitatea.md.