Sari la conținut

VIDEO A comis o infracțiune pe teritoriul Cehiei. Un străin, căutat de Interpol, reținut la intrare în Moldova

  • de

Un cetățean al Ucrainei, care din anul 2023 era dat în urmărire internațională prin INTERPOL, a fost extrădat din Republica Moldova în Cehia. Bărbatul de 36 de ani a comis o infracțiune pe teritoriul Cehiei.

„Străinul, în vârstă de 36 de ani, era căutat de către autoritățile de drept din Cehia pentru comiterea unei infracțiuni de șantaj. În fapt, în luna iunie curent, cetățeanul ucrainean a fost reținut la intrare în Republica Moldova, după ce s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei comun Palanca. În cadrul controlului, a apărut alerta INTERPOL privind căutarea internațională al acestuia, cu scop de arest și extrădare la solicitarea organelor de drept din Cehia”, transmite Poliția de Frontieră.

Ulterior, de către instanța de judecată din țara noastră pe acest caz, a fost primită decizia de extrădare. Procedura de extrădare a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 12 septembrie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/aw4jh6YnmJ4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO A comis o infracțiune pe teritoriul Cehiei. Un străin, căutat de Interpol, reținut la intrare în Moldova apare prima dată în Realitatea.md.