Sari la conținut

VIDEO Dosarul cocainei ascunse în televizorul primit din Spania prinde contur. Încă un membru a fost reținut

  • de

A fost reținut un alt membru al grupului infracțional în dosarul privind cocaina, în valoare de aproximativ un milion de lei, care era camuflată într-un televizor primit din Spania. Este vorba de un informatician de 35 de ani, originar din Chișinău.

Cazul a fost anunțat pentru prima dată în martie 2022.

„Între timp, investigațiile pe dosar au continuat, iar de curând a fost reținut un alt membru al grupului infracțional specializat în vânzarea drogurilor pe aplicația mobilă Telegram și spălarea banilor obținuți prin transferarea pe cartelele bancare ale altor persoane, din afara grupului. Printr-o așa metodă, potrivit oamenilor legii, capul grupării ar fi „legalizat” cu complicii săi aproximativ 12.500.000 lei”, precizează Poliția.

Potrivit polițiștilor, de la domiciliul acestuia a fost ridicat un laborator în care erau cultivate plante de cânepă, peste 60 de semințe de ciuperci cu efect psihoactiv, precum și două cântare la scară mică pentru porționarea drogurilor.

Astfel, investigațiile penale continuă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/n40FhgSBmjg” muted=”false”]

Articolul VIDEO Dosarul cocainei ascunse în televizorul primit din Spania prinde contur. Încă un membru a fost reținut apare prima dată în Realitatea.md.