Sari la conținut

Șefa statului s-a întâlnit cu prim-ministrul Luxemburgului. „Împreună, putem construi un viitor mai sigur”

  • de

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit astăzi, 13 septembrie, cu prim-ministrul Luxemburgului, Luc Frieden, aflat într-o vizită oficială la Chișinău.

„M-am bucurat să îl salut astăzi pe Prim-ministrul Luxemburgului, Luc Frieden, la Chișinău. Această primă vizită oficială a unui premier luxemburghez subliniază prietenia dintre țările noastre, o relație construită pe încredere și valori comune. Luxemburg, ca membru fondator al Uniunii Europene, ne susține în parcursul nostru european, în eforturile noastre de a rămâne parte a lumii libere și de a menține pacea în Moldova”, a transmis Maia Sandu.

Oficialii și-au propus să întărească legăturile dintre Republica Moldova și Luxemburg pentru a consolida securitatea regională într-o perioadă plină de provocări și pentru a crea noi oportunități de cooperare.

„Împreună, putem construi un viitor mai sigur și mai prosper pentru Moldova, regiunea noastră și întregul continent”, a conchis șefa statului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Aminim că astăzi, 13 septembrie, oficialul din Luxemburg s-a întâlnit cu premierul Dorin Recean. Aceștia au semnat o declarație de rigoare la Chișinău.

Luxemburg susține aderarea Moldovei la UE. Premierul Frieden: Faceți parte din familia europeană

Articolul Șefa statului s-a întâlnit cu prim-ministrul Luxemburgului. „Împreună, putem construi un viitor mai sigur” apare prima dată în Realitatea.md.