Sari la conținut

VIDEO Președinta grupului de inițiativă al Irinei Vlah, despre polițista care aduna semnături: Nu este membră

  • de

Adela Guțu, președinta grupului de inițiativă care adună semnături pentru Irina Vlah, precizează că Livia Cenușă, polițista din Florești care ar fi adunat semnături în susținerea potențiale candidate, de fapt nu face parte din echipă. Potrivit ei, cineva ar fi încercat să denigreze imaginea ex-guvernatoarei Găgăuziei.

„În legătură cu informațiile apărute în presă, ținem să precizăm că dumneaei nu face parte din grupul nostru de inițiativă. Nu cunoaștem cine s-a folosit de numele doamnei Vlah, colectând semnături din numele dumneaei”, a precizat Adela Guțu.

Precizăm că, în presă a apărut un video în care polițista intră într-un bloca de locuințe, bate la ușile apartamentului, având liste de subscripție în mână, apoi îndeamnă cetățenii să o susțină pe Irina Vlah.

Livia Cenușă s-a filmat apoi într-un discuți cu Renato Usatîi, menționând că ar fi supusă presiunilor de către șeful interimar al Poliției Florești.

Responsabilii pentru comunicare a Inspectoratului General al Poliției și cei din cadrul Serviciului Protecție Internă a Ministerului Afacerilor Interne au comunicat pentru Realitatea că în privința funcționarei a fost demarată o anchetă. Diana Fetco, ofițera de presă a Poliției Naționale, a punctat că acuzațiile angajatei MAI la adresa superiorilor săi sunt nefondate.

Articolul VIDEO Președinta grupului de inițiativă al Irinei Vlah, despre polițista care aduna semnături: Nu este membră apare prima dată în Realitatea.md.