Sari la conținut

INTERZIS în unele locuri publice din Capitală, timp de câteva ore. Motivul

  • de

Chișinăul va găzdui astăzi, 17 septembrie, cea de-a V-a Conferință Ministerială a Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova (MPP), la care vor participa demnitari străini, ambasadori acreditați și alți Înalți Oaspeți din 38 de țări și 20 de organizații internaționale, care vor vizita instituțiile de stat ale Republicii Moldova.

În aceste condiții, Primăria Chișinău anunță că pe parcursul zilei va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Potrivit municipalității, excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria Municipiului Chișinău în perioada vizată.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul INTERZIS în unele locuri publice din Capitală, timp de câteva ore. Motivul apare prima dată în Realitatea.md.