Sari la conținut

VIDEO A luat scaunul și l-a lovit, în direct, la TV. Încăierare la o dezbatere electorală în Brazilia

  • de

Platoul unei televiziuni din Sao Paulo, unde avea loc o dezbatere între candidații pentru fotoliul de primar, s-a transformat într-un ring de lupte. În timpul dialogului, Jose Luiz Datena – fost jurnalist și prezentator – și-a atacat rivalul politic cu un scaun de fier, lovindu-l în zona toracică și a coastelor, potrivit libertatea.ro. 

În urma loviturilor, Pablo Marcal a avut nevoie de îngrijiri medicale.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group//images/dezbatere Brazilia.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Momentul care a stârnit furia lui Datena s-a consumat în momentul în care Pablo Marcal a adus în discuție cercetările care au avut loc asupra lui Datena privind un abuz sexual. Dosarul s-a clasat între timp, potrivit sursei citate.

„A venit cu un caz care a fost arhivat, care nici măcar nu a fost investigat de poliție pentru că nu existau dovezi. A fost un caz vechi de 11 ani, care a lăsat urmări grave în familia mea”, a fost explicația oferită de Datena ulterior.

Acesta a fost exclus din dezbatere, iar luni candidatul a revenit asupra cazului, susținând că nu regretă acțiunea, deși este conștient că a făcut o greșeală.

Marcal a fost transportat la spital, unde a fost tratat pentru o posibilă fractură în regiunea toracică, acuzând probleme de respirație. Reprezentanții unității medicale susțin că politicianul a suferit traumatisme la piept și la încheietura mânii, însă situația este sub control.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO A luat scaunul și l-a lovit, în direct, la TV. Încăierare la o dezbatere electorală în Brazilia apare prima dată în Realitatea.md.