Sari la conținut

STOP CADRU Zaharova sperie moldovenii, ca să voteze „corect”: Băieții vor fi transformați în fete. Tauber dă din cap

  • de

La Forumul Femeilor din Eurasia, unde participă Marina Tauber și Evghenia Guțul, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova face noi declarații false despre alegerile din Moldova. Maria Zaharova afirmă că nu vor mai exista mame și tați, familiile se vor anula, iar băieții vor fi transformați în fete, dacă cetățenii noștri nu vor face alegerea corectă.

În timpul declarațiilor, alături de Zaharova se aflau cele două politiciene din Moldova. Marina Tauber a dat afirmativ din cap, în timp ce funcționara de la Moscova relata despre rescrierea istoriei după alegerile din țara noastră.

„Când vor numi părintele 1, părintele 2, vor anula familiile, vor rescrie istoria și vor spune că nu ați existat, nu vă vor mai întreba. Va fi târziu deja”, spune oficiala rusă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Precizăm că, anterior, Zaharova a făcut și alte declarații manipulatorii cu referire la alegerile din Republica Moldova. Funcționara de la Moscova făcea referire la numărul secțiilor de votare din Rusia, invocând datele înregistrării prealabile pentru scrutinul de pe 20 octombrie 2024 și susținând că în Rusia se deschid mai puține secții de votare decât în Italia, deși numărul alegătorilor care s-au înscris să la vot este mai mare.

Articolul STOP CADRU Zaharova sperie moldovenii, ca să voteze „corect”: Băieții vor fi transformați în fete. Tauber dă din cap apare prima dată în Realitatea.md.