Sari la conținut

Alertă de călătorie în Portugalia! Riscul major, din cauza căruia trebuie să evitaţi deplasările

  • de

Turiștii şi călătorii are traversează Portugalia sunt atenționați despre pericolul incendiilor de vegetație. Autoritățile locale au emis alertă, în legătură cu fenomenul.

Responsabilii au emis avertizare pentru întreg teritoriul continental, în perioada 18-19 septembrie 2024. Localnicii şi străinii sunt îndemnați să se informeze în legătură cu situația de moment și să evite deplasările în zonele în există focare sau persistă pericolul ca ele să izbucnească.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pentru informații curente,pot fi consultate paginile web ale Institutului pentru Mare și Atmosferă – https://www.ipma.pt/pt/riscoincendio/rcm.pt/ și a Autorității Naționale pentru Situații de Urgență și Protecție Civilă – https://prociv.gov.pt/pt/home/.

Nordul Portugaliei este afectat de câteva zile de incendii masive de vegetaţie. Sunt circa 40 de focare, iar mii de pompieri luptă cu flăcările care au cuprins pădurile în apropiere de Porto, Coimbro, Aveiro şi Viseu.

Articolul Alertă de călătorie în Portugalia! Riscul major, din cauza căruia trebuie să evitaţi deplasările apare prima dată în Realitatea.md.