Sari la conținut

VIDEO Doi moldoveni și un român, prinși cu „drogul zombie” de 200.000 de euro. Îl aduceau din Belgia

  • de

Doi cetățeni moldoveni și un român au fost reținuți de autoritățile de peste Prut, după ce au adus substanțe psihoactive din Belgia. Valoarea drogurilor ajunge la 200.000 de euro.

Conform Poliției române, în dimineața de 13 septembrie 2024, una dintre conaționali, în vârstă de 37 de ani, a venit din Belgia în România, la volanul unui ansamblu rutier. În vehicul erau transportate 1o pachete cu droguri.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Din mijloacele de probă administrate până în prezent a rezultat faptul că una dintre persoanele în cauză, cetățean moldovean, ar fi dezvoltat numeroase conexiuni infracționale în comunitățile traficanților de droguri și substanțe psihoactive din țări ca Belgia, Olanda și Germania, în care ar fi implicat și alți conaționali, folosiți pe post de curieri, creându-și, totodată și o rețea de clienți, inclusiv pe teritoriul României”, anunță oamenii legii din România.

Substanța adusă din Belgia în România, cunoscută sub denumirea generică de „drogul zombie”, are efecte devastatoare asupra sănătății și creează o dependență rapidă. Cei trei suspecți au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/9VmevNc-0nY” muted=”false”]

Articolul VIDEO Doi moldoveni și un român, prinși cu „drogul zombie” de 200.000 de euro. Îl aduceau din Belgia apare prima dată în Realitatea.md.