Sari la conținut

Care este principalul obstacol în creșterea afacerilor? Ar trebui să știi asta

  • de

Chiril Toderica, un antreprenor ambițios, și-a transformat visul în realitate. De la un simplu angajat, Chiril a reușit să construiască o afacere în domeniul vânzării obiectelor sanitare, generând în prezent un venit lunar de 1.600 euro. El a apelat la Programul de Mentorat cu Alexandru Bordea, un expert cu o experiență vastă în vânzări și consultanță de business.

În video de mai jos, Chiril dezvăluie provocările pe care le întâmpină în drumul său spre succes. Printre acestea se numără lipsa de cunoștințe în anumite domenii, dorința de a deschide un showroom pentru a atrage mai mulți clienți, diversificarea produselor pentru a satisface o gamă mai largă de nevoi, implementarea unui sistem CRM eficient pentru gestionarea relațiilor cu clienții, și necesitatea de a angaja un manager de vânzări și un vânzător angro.

În ciuda dificultăților, Chiril este optimist și determinat să își ducă afacerea la următorul nivel. Planurile sale includ și angajarea unui manager de vânzări și a unui vânzător angro pentru a eficientiza operațiunile și a crește vânzările.

„Afaceri la Microscop” poate fi vizionat pe RLIVE TV, joi la 22:00, sâmbăta la 06:00 și miercuri la 16:00.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Care este principalul obstacol în creșterea afacerilor? Ar trebui să știi asta apare prima dată în Realitatea.md.