Sari la conținut

Parlamentul de la Chișinău se întrunește în ședință plenară. Ce alte evenimente poți urmări în direct pe RLIVE TV

  • de

Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 20 septembrie în direct pe RLIVE TV și rlive.md:

10:00 Conferința Științifică Internațională cu tema „Competitivitate și dezvoltare în economia cunoașterii”

10:00 Conferință de presă cu genericul: „Festivalul de film DEBUT”

10:00 Lansarea în campania electorală a candidatului la funcția de președinte, Alexandr Stoianoglo, susținut de Partidul Socialiștilor

11:00 Conferință de presă organizată de Asociația Promo-LEX cu tema „Lansarea Raportului nr. 2 al Misiunii de observare a alegerilor prezidențiale și a referendumului republican constituțional din 20 octombrie”

11:00 Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 20 septembrie 2024

11:00 Ședința Consiliului Audiovizualului din 20 septembrie 2024

15:00 Evenimentul „Costul uman al războiului: încălcări grave ale drepturilor omului în contextul războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei”

15:00 Ședința Comisiei Electorale Centrale din 20 septembrie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

RLIVE TV este distribuit în toate rețelele de cablu și IPTV primele fiind Moldtelecom, StarNet, Orange, ARAX, etc.

Acoperirea pe țară este de peste 80 % din total abonați TV.

RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile realitatea.mdRlive.md, bani.mdrupor.mdmoldovalive.md, diez.md, deschide.mdziarulnational.mdnordnews.mdzugo.md, paranteze.mdmoldova.org, newsmaker.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile live ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

Articolul Parlamentul de la Chișinău se întrunește în ședință plenară. Ce alte evenimente poți urmări în direct pe RLIVE TV apare prima dată în Realitatea.md.