Sari la conținut

Renato Usatîi se lansează sâmbătă în campania electorală pentru prezidențiale. Orașul ales pentru acest eveniment

  • de

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care pretinde la funcția de președinte al Republicii Moldova, se va lansa oficial în campania electorală în orașul natal, Fălești. Politicianul a anunțat că va organiza un eveniment în ziua de sâmbătă, 21 septembrie curent, lângă monumentul lui Mihai Eminescu din oraș, începând cu ora 12:00.

„Vă invit în orașul meu natal Fălești la prezentarea programului și a echipei și, desigur voi răspunde la toate întrebările cetățenilor . Vă mulțumesc pentru toată susținerea. Avem de muncit foarte mult, dar se merită. Eu, în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, merg înainte doar pentru Moldova!”, a spus Renato Usatîi.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/-ubcUIQj48c” muted=”false”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că până joi, 19 septembrie curent, CEC a înregistrat patru candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova, alte cinci dosare se află în examinare. La fel, CEC a înregistrat zece participanți la referendum, alte două dosare se află în examinare. Candidații și participanții la referendum, dosarele cărora se află în proces de examinare, vor începe campania electorală la data înregistrării de către CEC.

Articolul Renato Usatîi se lansează sâmbătă în campania electorală pentru prezidențiale. Orașul ales pentru acest eveniment apare prima dată în Realitatea.md.