Sari la conținut

Simona Halep ar putea reveni pe teren mai devreme decât era preconizat

  • de

Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis, mai devreme decât era preconizat. Din cauza unor probleme de sănătate, sportiva luase o pauză de câteva luni.

Jucătoarea de tenis a dezvăluit că sunt șanse destul de bune pentru a participa la turneul de la Hong Kong, din perioada 28 octombrie – 3 noiembrie.

Totuși, revenirea s-ar putea întâmpla mai devreme, în perioada 21-27 octombrie, la Tokyo, unde jucătoarea de tenis ar fi primit o invitație specială.

O decizie finală cu privire la prezența la cele două turnee din Asia urmează să fie luată în următoarele zile, în funcție de starea de sănătate a româncei.

„Mai am foarte mult de muncit ca să ajung aproape de nivelul pe care mi-l doresc. Sper să și reușesc. Mă gândesc să fiu sănătoasă și aptă de joc. Acum mă simt bine (n.r. – după 12 luni de la verdictul suspendării), este un subiect pe care vreau să-l las în urmă. A fost, a trecut, am câștigat procesul, am dovedit că nu a fost, am dovedit că nu am fost vinovată”, a declarat Simona Halep.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că Simona Halep a fost implicată într-un scandal de dopaj în 2022, când a fost testată pozitiv pentru roxadustat, un medicament interzis. Acest incident a dus la o suspendare provizorie, iar Halep a contestat rezultatul, susținând că nu a luat intenționat substanța. A avut loc o investigație și procesul de audiere s-a desfășurat pe parcursul anului următor.

Articolul Simona Halep ar putea reveni pe teren mai devreme decât era preconizat apare prima dată în Realitatea.md.