Sari la conținut

Directorul Centrului Municipal de Tineret: Chișinău Youth Fest promite surprize și activități interactive

  • de

Chișinău Youth Fest ajunge la cea de-a treia ediție și promite a fi un eveniment plin de surprize și activități speciale. Organizat de Primăria Municipiului Chișinău, festivalul va avea loc duminică, 22 septembrie curent, în Piața Marii Adunări Naționale. Directorul Centrului Municipal de Tineret Chișinău, Petru Grecu, a declarat într-un interviu la Rlive TV că evenimentul este destinat tuturor tinerilor, nu doar celor din Chișinău.

Potrivit acestuia, Chișinău Youth Fest va începe la ora 13:00 cu deschiderea Orășelului Tinerilor, unde participanții vor putea să se familiarizeze cu activitățile centrelor de tineret din Chișinău.

„În ultimii trei ani, primăria a lansat cinci centre de tineret în toate sectoarele capitalei, oferind tinerilor oportunități de implicare, voluntariat, dezvoltare personală, ghidare în carieră și consultare psihologică. Avem o gamă largă de servicii pentru tineri, care le vom pune la dispoziția tuturor în această duminică”, a declarat Petru Grecu.

Concertul principal va începe la ora 17:00 și va aduce pe scenă artiști îndrăgiți precum The URS, Babasha, Smiley, Delia, Lupii lui Calancea cu Guz și Carla’s Dreams. Spectatorii vor avea parte de un show excepțional de lumini, scenografie deosebită și efecte speciale.

Un alt punct de atracție al festivalului este candidatura Chișinăului pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului.

„Anul acesta, Chișinău este oraș candidat pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Am intrat în finală cu alte patru orașe europene și luptăm pentru acest mare titlu. Mesajul pe care vrem să-l transmitem tinerilor este ca să se implice activ, să devină cetățeni activi ai comunității noastre și să schimbăm împreună această comunitate”, a adăugat Grecu.

Accesul la eveniment este gratuit pentru toată lumea, iar Primăria Municipiului Chișinău a prelungit programul de activitate a unor rute de troleibuz și autobuz pentru a asigura transportul în siguranță al participanților.

„Până la miezul nopții vom petrece împreună alături de artiștii noștri favoriți. Vă invit la cel mai tare festival al tinerilor din acest an, în PMAN. Noi vă așteptăm cu mare drag!,” a concluzionat Grecu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Directorul Centrului Municipal de Tineret: Chișinău Youth Fest promite surprize și activități interactive apare prima dată în Realitatea.md.