Sari la conținut

CEC anunță! Cetățenii moldoveni vor fi informați despre alegeri și pe TikTok

  • de

Cetățenii vor fi informați despre alegeri prin intermediul platformei TikTok. Anunțul a fost făcut de Comisia Electorală Centrală (CEC).

„CEC anunță lansarea unei noi inițiative de informare a cetățenilor despre alegeri prin intermediul platformei TikTok, o rețea de socializare tot mai populară în rândul cetățenilor Republicii Moldova, în special a tinerilor. Profilul https://www.tiktok.com/@cec.moldova?lang=ro oferă videoclipuri informative despre procedurile electorale, făcând apel la implicarea civică prin exercitarea dreptului constituțional de vot”, se arată în comunicatul emis de CEC.

În acest sens, aceasta a creat o pagină informativă care direcționează utilizatorii către paginile oficiale ale instituției și oferă detalii despre procesele electorale, astfel încât alegătorii să cunoască toate aspectele legate de procesul de vot.

La alegerile din 20 octombrie curent, peste 34 de mii de alegători sunt așteptați să voteze pentru prima dată.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că în luna iulie, Comisia Electorală Centrală a anunțat că va colabora cu TikTok în perioada alegerilor din această toamnă.

Stop mesajelor false și eronate! CEC va colabora cu TikTok în perioada electorală

 

Articolul CEC anunță! Cetățenii moldoveni vor fi informați despre alegeri și pe TikTok apare prima dată în Realitatea.md.