Sari la conținut

Alege să fii informat cu REALITATEA! Locul unde găsești toate știrile despre alegerile prezidențiale și referendum

  • de

În mai puțin de o lună, în Republica Moldova vor avea loc alegerile prezidențiale, în aceeași zi cu referendumul constituțional republican. Pentru aceste două scrutine, potrivit informațiilor prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), au fost constituite 2.221 secții de votare. Dintre acestea: 1.957 în circumscripțiile electorale din țară, 30 pentru alegătorii din localitățile localitățile din stânga Nistrului și 234  – pentru cetățenii cu drept de vot din străinătate. 

Grupul de presă Realitatea, acreditat de CEC pentru a reflecta scrutinele din 20 octombrie, va prezenta zilnic cele mai proaspete și veridice informații. Pentru cititorii portalurilor de știri realitatea.mdbani.md, rupor.mdrlive.md și moldovalive.md a fost creată o categorie separată, dedicată alegerilor și referendumului.

Accesând această categorie, veți putea fi la curent cu cele mai noi informații despre scrutinele din luna octombrie, despre candidații înregistrați atât în cursa prezidențială, cât și în calitate de participanți la referendum. Jurnaliștii redacției vor publica articole informative despre averea candidaților, lista și adresa secțiilor de votare constituite de CEC, lista observatorilor naționali și internaționali acreditați, dar și despre eventuale încălcări înregistrate de Comisia Electorală Centrală (CEC) și Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Grupul de presă Realitatea este format dinRLIVE TV – televiziune națională în lista Must CarryRealitatea.md și Bani.md – platforme de știri în limba română, Rupor.md – platformă de știri în limba rusăMoldovalive.md – platformă de știri în limba engleză, CanCan – platformă de știri mondene și lifestyle, Rlive.md – platformă de transmisiuni live de la evenimente publice

RLIVE TV este în Must Carry, ceea ce asigură distribuția obligatorie de către toate rețelele de cablu și IPTV. Acoperirea pe țară este de 84% din total abonați TV. RLIVE TV este prezent și online, într-un widget comod plasat pe paginile principale și de știri ale 14 portaluri de știri. Realitatea.md este în top 5 cele mai accesate site-uri de știri în Republica Moldova. 

Articolul Alege să fii informat cu REALITATEA! Locul unde găsești toate știrile despre alegerile prezidențiale și referendum apare prima dată în Realitatea.md.