Sari la conținut

VIDEO Pagube de circa 40 milioane lei în Chișinău, după intemperiile din 14 septembrie. Ce spune primarul

  • de

În municipiul Chișinău, pagubele provocate de intemperiile din 14 și 15 septembrie se ridică la 40 milioane. O precizare în acest sens a fost făcută de primarul Capitalei Ion Ceban luni, 23 septembrie în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Edilul a declarat că practic toate consecințele ploilor din oraș au fost înlăturate, însă au rămas doar câteva porțiuni de drum care trebuie reparate.

Totodată, primarul a rugat responsabilii din cadrul Primăriei să facă demersuri inclusiv către Guvern, pentru a fi acoperite măcar parțial din sursele care sunt prevăzute în astfel de situații.

„Vreau să subliniez încă o dată că acest fenomen meteorologic nu s-a manifestat doar în Chișinău sau doar în Republica Moldova, unde, în unele raioane, drumurile nu au fost încă restabilite, iar semnele de circulație sunt încă la pământ. Deși atenția s-a concentrat pe Chișinău, multe orașe mari din Europa au suferit în urma acestor precipitații, poate chiar mai mult decât capitala noastră”, a conchis Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul VIDEO Pagube de circa 40 milioane lei în Chișinău, după intemperiile din 14 septembrie. Ce spune primarul apare prima dată în Realitatea.md.