Sari la conținut

Se prezentau Brad Pitt și cereau bani femeilor. Indivizi care luau sute de mii de euro în numele starului, reținuți

  • de

Poliția din Spania a reținut doi bărbați care se prezentau pe rețelele de socializare drept Brad Pitt și cereau femeilor bani. Aceștia ar fi estorcat de la două victime 325.000 de euro.

Indivizii făceau femeile să creadă că au o relație sentimentală cu starul american. După ce le analizau profilul psihologic, escrocii îndemnau victimele să ofere bani sau să investească în proiecte care nu existau.

Una dintre femei le-a dat 150.000 de euro, iar alta 175.000 de euro, potrivit hotnews.ro, cu referire la The Guardian. Suspecții le-au promis un viitor împreună cu Brad Pitt și relații romantice.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Locuințele bănuiților au fost percheziționate, fiind confiscate mai multe telefoane mobile, carduri bancare, calculatoare şi un jurnal în care erau notate frazele folosite de escroci pentru a-și înșela victimele. Din banii acordați de femei, oamenii legii au reușit să recupereze 85.000 de euro.

Amintim că, anterior, o româncă stabilită de mai mulți ani în Spania a depus o plângere, după ce i-a oferit 1000 de euro unui Brad Pitt fals.

VIDEO „Îmi trimitea inimi și sărutări”. O româncă credea că Brad Pitt s-a îndrăgostit de ea și i-a transferat 1300€

 

Articolul Se prezentau Brad Pitt și cereau bani femeilor. Indivizi care luau sute de mii de euro în numele starului, reținuți apare prima dată în Realitatea.md.