Sari la conținut

Noi detalii despre starea băiatului căzut în golul unui ascensor la Ungheni. Ce spun medicii?

  • de

Băiețelul de doi ani care a căzut în golul unui ascensor din Ungheni rămâne internat în secția de reanimare. Totodată, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului din Capitală, Maxim Cazacu, a precizat pentru redacția Realitatea.md, că micuțul respiră de unul singur.

Maxim Cazacu a mai adăugat că starea copilului este în continuare gravă, dar se atestă o dinamică pozitivă a stării de sănătate. De asemenea, urmează ca acesta să fie transferat într-o secție clinică obișnuită.

„Deocamdată este la reanimare, dar urmează să se examineze posibilitatea transferului acestuia în cadrul unei secții clinice obișnuite”, a spus purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că miercuri, 11 septembrie, un copil de doi ani din Ungheni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut în golul unui ascensor de la etajul șase a unui bloc de locuit. Micuțul s-a ales cu multe traumatisme.

Vești bune de la medici! Copilul care a căzut în golul unui ascensor din Ungheni a ieșit din comă

Articolul Noi detalii despre starea băiatului căzut în golul unui ascensor la Ungheni. Ce spun medicii? apare prima dată în Realitatea.md.