Sari la conținut

Fără Igor Munteanu în cursa electorală pentru funcția de președinte. CEC nu l-a înregistrat! Primele reacții din CUB

  • de

Igor Munteanu nu va putea candida la prezidențiale. Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) nu l-au înregistrat în cursa electorală.

Reprezentanții CEC afirmă că au identificat mai multe încălcări în procesul de colectare a semnăturilor. De asemenea, o parte dintre iscălituri au fost declarate invalide.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Este clar că CUB reprezintă o forță reală, cu principii și o identitate națională și europeană solidă. De aceea, cei aflați la conducere se tem de Igor Munteanu și sunt dispuși să folosească toate mijloacele posibile pentru a-l neutraliza”, transmitea CUB, înainte de ședința Comisiei Electorale Centrale la care s-a aprobat decizia.

După ce ultimii candidați au fost înregistrați, vicepreședintele partidului, Ion Bulgac, nota pe rețelele de socializare că formațiunea din care face parte ar trebui în viitor să excludă orice negocieri cu guvernarea.

Articolul Fără Igor Munteanu în cursa electorală pentru funcția de președinte. CEC nu l-a înregistrat! Primele reacții din CUB apare prima dată în Realitatea.md.