Sari la conținut

Gelozia i-a luat mințile! Un bărbat din Gorj şi-a înjunghiat soţia. Poliția îl caută pe agresor

  • de

Un bărbat din județul Gorj din România și-a înjunghiat soţia din cauza geloziei, iar victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fi salvată viaţă. Agresorul este căutat de oamenii legii, iar pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, transmite News.ro.

„În seara zilei de 22.09.2024, în jurul  orelor 20:00, aflându-se la domiciliul său situat pe raza satului Strâmba-Jiu, din oraşul Turceni, Gorj, pe fondul consumului de alcool, fiind animat de sentimente de gelozie, inculpatul L.D.F. a exercitat acte de agresiune fizică asupra soţiei sale L.I.R., aplicându-i o  lovitură cu un cuţit în regiunea lombară stângă, producându-i leziuni care au necesitat circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, au precizat procurorii din România.

Potrivit sursei citate, rănile suferite i-au pus femeii viaţa în pericol.

„Leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă. Din conţinutul concluziilor medico-legale rezultă că plaga produsă urmare a atacării victimei cu un cuţit, are o profunzime de 10 centimetri şi două ramificaţii  de circa 1 cm fiecare în formă de «Y», cu deschidere inferioară. Procurorul a constatat că atacul asupra victimei s-a produs prin surprindere, agresorul lovind victima cu cuţitul în zona sus-menţionată, continuând atacul şi după ce lama cuţitului a pătruns în corpul victimei, existând două ramificaţii ale plăgii penetrante”, a mai precizat procurorii.

De asemenea, anchetatorii au declarat că suspectul a acționat ”cu intenţia directă de a produce moartea acesteia, lovitura fiind aplicată cu intensitate deosebită cu un obiect tăietor înţepător, apt să producă moartea, interesând zone vitale respectiv regiunea toraco-abdominală stângă intercostală”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Gelozia i-a luat mințile! Un bărbat din Gorj şi-a înjunghiat soţia. Poliția îl caută pe agresor apare prima dată în Realitatea.md.