Sari la conținut

Moldovenii, îndemnați să facă curat în localitățile lor. Din partea cui vine mesajul

  • de

Împreună pentru un mediu mai curat. Reprezentanții Ministerului Mediului îndeamnă cetățenii să participe la acțiuni de salubrizare în toate localitățile din țară, în perioada 23-29 septembrie 2024. Acțiunea se desfășoară cu ocazia Zilei Mondiale a Salubrizării și are scopul de a reduce deșeurile și de a promova practicile de reciclare, esențiale pentru protejarea mediului înconjurător.

„Dacă fiecare dintre noi ar produce mai puține deșeuri și s-ar implica în acțiuni de salubrizare, vom avea comunități mai curate și mai confortabile. Toți cetățenii sunt încurajați să participe la campania de salubrizare în orice regiune a țării, împreună cu familia, prietenii sau vecinii, pentru a face curățenie în pădurile din localitate, în parcuri, pe străzi sau în apropierea casei. Prin acțiuni comune de salubrizare, promovăm responsabilitatea ecologică și contribuim la combaterea schimbărilor climatice.”, se subliniază într-un comunicat de presă emis de Ministerul Mediului.

Ziua Mondială a Salubrizării este marcată în fiecare an pentru a încuraja oamenii să participe la acțiunile de curățenie, să fie mai conștienți de problemele de mediu și de importanța reciclării deșeurilor.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Moldovenii, îndemnați să facă curat în localitățile lor. Din partea cui vine mesajul apare prima dată în Realitatea.md.