Sari la conținut

Nici instanța nu l-a ajutat! Un funcționar de la MAI, prins cu avere nejustificată de aproape 190.000 de lei

  • de

Un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a fost prins cu avere nejustificată în valoare de 189.779 de lei. Banii au fost acumulați de către persoană pe parcursul anului 2016.

Urmare a controlului, s-a dispus demararea procedurilor necesare, pentru încasarea în folosul statului a valorii averii nejustificate sau a confiscării acesteia în cuantumul diferenței substanțiale constatate. De asemenea raporturile de muncă ale angajatului cu MAI au fost încetate.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Persoana vizată a contestat rezultatele controlului efectuat de către inspectorii de integritate la Curtea de Apel Chișinău, apoi la Curtea Supremă de Justiție. Judecătorii au declarat inadmisibil recursul, iar actul de constatare a rămas definitiv.

Așadar, Autoritatea Națională de Integritate va transmite cauza în instanța de judecată. Persoana vizată riscă să rămână fără averea nejustificată.

Articolul Nici instanța nu l-a ajutat! Un funcționar de la MAI, prins cu avere nejustificată de aproape 190.000 de lei apare prima dată în Realitatea.md.