Sari la conținut

Distribuitorul de energie FEE Nord își caută director. Se oferă salariu lunar de 65,7 mii lei

  • de

Agenția Proprietății Publice (APP) caută director la Furnizarea Energiei Electrice Nord (FEE). Termenul limită de depunere a setului de documente pentru participarea la concurs este data de 11 octombrie 2024, ora 16:00, transmite bani.md.

„Concursul se va desfășura în corespundere cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de Director general al S.A. „RED-Nord”, aprobat la ședința Consiliului Societății S.A. „RED-Nord” din data de 11.09.2024”, anunță APP.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

În prezent, interimatul la FEE Nord este deținut de Romeo Lopotenco, care potrivit ultimei declarații de avere a avut un salariu anual de 788,4 mii de lei, respectiv lunar a încasat 65,7 mii de lei.

FEE Nord, controlat de stat, este al doilea distribuitor de energie electrică din Republica Moldova cu o cotă de piață de circa 30%.

Ultimul raport al companiei relevă că în 2023 compania a contabilizat un profit de 249,6 milioane de lei, cu 20,8% mai mult comparativ cu anul precedent. Cifra de afaceri s-a cifrat la 3,1 miliarde de lei, comparativ cu 2,8 miliarde de lei în anul 2022.

Articolul Distribuitorul de energie FEE Nord își caută director. Se oferă salariu lunar de 65,7 mii lei apare prima dată în Realitatea.md.