Sari la conținut

Un grup de elevi, surprinși în timp ce fac curățenie într-un parc din Chişinǎu. Mesajul municipalității

  • de

Elevii de la Centrul de Excelență în Industria Ușoară din Chișinău au participat la Campania de salubrizare de toamnă. Tinerii s-au alăturat joi, 26 septembrie 2024, acțiunii de ecologizare a pădurii – parc „Butoiaș” din sectorul Buiucani al Capitalei.

În acest sens, Primăria Municipiului Chișinău mulțumește tuturor voluntarilor din cadrul Centrului de Excelență pentru implicare și face apel către toți locuitorii și vizitatorii orașului, să participe activ la menținerea curățeniei și să fie un exemplu pentru cei din jur.

„Menținerea stării salubre a orașului este o responsabilitate comună și începe cu fiecare dintre noi.” se scrie într-un comunicat de presă al Primăriei.

Campania de Salubrizare „Curățenia Generală de Toamnă”, inițiată de Primăria Chișinău, se desfășoară până la data de 30 noiembrie 2024.

Amintim că și reprezentanții Ministerului Mediului îndeamnă cetățenii să participe la acțiuni de salubrizare în toate localitățile din țară, în perioada 23-29 septembrie 2024. Acțiunea se desfășoară cu ocazia Zilei Mondiale a Salubrizării și are scopul de a reduce deșeurile și de a promova practicile de reciclare, esențiale pentru protejarea mediului înconjurător.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Un grup de elevi, surprinși în timp ce fac curățenie într-un parc din Chişinǎu. Mesajul municipalității apare prima dată în Realitatea.md.