Sari la conținut

VIDEO Natalia Morari s-a lansat în cursa prezidențială de la Bumbăta. Detalii despre programul electoral

  • de

Natalia Morari s-a lansat în campania prezidențială pe drumul Leova-Bumbăta. Candidata promite că va avea un „program al schimbărilor”.

Concurenta electorală consideră locația „exemplu clar al corupției, lipsei de transparență și viziune”. În același timp, Morari susține că are un plan ambițios, care să aducă schimbări țării și să o alinieze la standardele europene. Programul electoral al candidatei se va numi „Moldova Nouă”.

„Sunt reforme rapide, clare, bine gândite, care oferă un efect aproape imediat…Nu am de gând să vă promit nimic – nu sunt
promisiuni, nu sunt fantezii. Este un plan clar de acțiune în fiecare domeniu al vieții sociale. Toate acestea fac parte dintr-un mare plan de transformare a țării noastre. (…)

Trebuie să învățăm să ne câștigăm banii singuri. (…) Voi fi președintele noii generații și nu voi ezita să vă spun adevărul. (…) Mai devreme sau mai târziu, Moldova va trebui să treacă prin reforme radicale – fie într-o formă terapeutică, așa cum vă propun astăzi. Fie mâine, dar deja într-o formă chirurgicală – tăind în carne vie, fără anestezie și cu ani de viață irosiți fără speranță”, a declarat Morari.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/NwhCvSj_U50″ muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, marți, 24 septembrie, CEC a încheiat procesul de înregistrare a candidaților la prezidențiale. Așadar, în cursa electorală au intrat 11 concurenți, care urmează să lupte pentru funcția de șef al statului.

Este vorba despre  Alexandr Stoianolgo (susținut de PSRM), Maia Sandu (desemnată de PAS), Renato Usatîi (desemnat de Partidul Nostru), Vasile Tarlev (desemnat de Partidul „Viitorul Moldovei”), Irina Vlah (desemnată de un grup de cetățeni), Ion Chicu (desemnat de Partidul Consolidării și Dezvoltării Moldovei), Andrei Năstase (desemnat de un grup de cetățeni), Octavian Țîcu (desemnat de blocul „Împreună”), Victoria Furtună (desemnată de un grup de cetățeni), Tudor Ulianovschi (desemnat de un grup de cetățeni) și Natalia Morari (desemnată de un grup de cetățeni).

Articolul VIDEO Natalia Morari s-a lansat în cursa prezidențială de la Bumbăta. Detalii despre programul electoral apare prima dată în Realitatea.md.