Sari la conținut

Condiții europene de muncă pentru polițiștii din Dubăsari. Care este valoarea totală a proiectului

  • de

Condiții moderne de muncă pentru polițiștii din Dubăsari. Asta după ce a fost renovat Sectorul de Poliție nr. 1 „Ustia” al Inspectoratului de Poliție Dubăsari. Investiția, în valoare de peste 3,7 milioane de lei, are ca scop crearea unor condiții optime de lucru pentru polițiști, conform standardelor europene.

„Acest sector nu doar că va îmbunătăți calitatea serviciilor oferite cetățenilor, dar va contribui și la consolidarea încrederii oamenilor în forțele de ordine. Cetățenii vor putea veni aici cu încredere, știind că sunt sprijiniți de profesioniști dedicați și bine pregătiți.”, a declarat Șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu.

Potrivit unui comunicat de presă, emis de Inspectoratul General al Poliției, în cadrul sectorului de poliție lucrează 12 angajați care deservesc peste 13.000 de cetățeni din 5 localități: Ustia, Holercani, Marcăuți, Oxentea și Molovata, contribuind astfel la menținerea ordinii și siguranței publice pe ambele maluri ale râului Nistru.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Condiții europene de muncă pentru polițiștii din Dubăsari. Care este valoarea totală a proiectului apare prima dată în Realitatea.md.