Sari la conținut

„Zilele Chișinăului” sărbătorite în România. Ce program au pregătit autoritățile

  • de

Peste 20 de meșteri populari din Chișinău vor prezenta vizitatorilor din Iași meșteșugurile și tradițiile noastre moldovenești, oferind o experiență autentică. Expoziția se va desfășura în cadrul evenimentului „Zilele Chișinăului” la Iași, România. Acesta este organizat de Primăria Municipiului Chișinău și va avea loc în perioada 27-29 septembrie.

Pentru a admira lucrările meșterilor, toți doritorii sunt așteptați, sâmbătă, 28 septembrie 2024, pe strada Pietonală „Ștefan cel Mare și Sfânt din Iași. Iar cei ce doresc să se delecteze cu muzică bună, pot veni duminică, 29 septembrie 2024, la ora 19:30, la un concert special la Piața Palatului Culturii, unde vor urca pe scenă artiști renumiți, precum Marcel și Cornelia Ștefăneț, alături de formația Ethnorepublic, iar seara va fi încheiată de Lupii lui Calancea.

Evenimentul face parte dintr-o serie de inițiative desfășurate de Primăria Chișinău timp de patru ani, în diverse orașe și țări, în colaborare cu partenerii și administrațiile publice locale. Scopul este de a celebra bogăția culturală a Chișinăului și de a întări legăturile dintre orașe.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul „Zilele Chișinăului” sărbătorite în România. Ce program au pregătit autoritățile apare prima dată în Realitatea.md.