Sari la conținut

FOTO Epopeea terenului de sport de pe strada Petru Zadnipru: Un alt copil a fost rănit

  • de

Un alt copil a fost rănit în timp ce se juca pe teritoriul terenului de sport de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana al Capitalei, recent renovat și inaugurat. Despre acest lucru a anunțat mama minorei, într-un grup pe Fcaebook, și a publicat și câteva fotografii de la locul cu pricina.

Potrivit femeii, din cauza plasei de pe gard, care ar fi ruptă de câteva luni de zile, fetița ei s-a zgârâiat la obraz și și-ar fi rupt buza.

Amintim că la sfârșitul lunii august, cinci minori au fost răniți după ce gardul terenului de sport recent renovat, amenajat pe strada Petru Zadnipru, s-a prăbuşit. Cel puțin două familii au depus plângeri la Pretura Ciocana, urmare a incidentului.

Terenul de sport de pe strada Petru Zadnipru a devenit mărul discordiei între municipalitate și exponenții lui Ilan Șor, după ce Vasile Bolea anunțat de acolo că intenționează să candideze la prezidențiale.

Anterior, administrația publică locală condamna „acțiunile electorale ale unor partide pe teritoriul spațiilor publice care au fost reabilitate de către municipalitate”, iar Ilan Șor a lansat acuzații privind calomnia. Într-o precizare pentru Realitatea, oficiali din cadrul Primăriei Chișinău au menționat că terenul a fost renovat de către autoritățile Capitalei, însă au contribuit și unii locatari.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au comunicat pentru Realitatea că lucrările au fost executate de către agentul economic, fără coordonare cu responsabilii din cadrul municipalității. Antreprenorul ar urma să fie cercetat de către oamenii legii.

Articolul FOTO Epopeea terenului de sport de pe strada Petru Zadnipru: Un alt copil a fost rănit apare prima dată în Realitatea.md.