Sari la conținut

VIDEO Maia Sandu: „Obiectivul 2 din Planul meu pentru Moldova înseamnă condiții de viață mai bune”

  • de

Maia Sandu, care luptă pentru un nou mandat de președinte, promite condiții de viață mai bune cetățenilor Republicii Moldova. Despre acest lucru, candidata susținută de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), vorbește într-un video publicat pe contul de Facebook.

„În calitate de președinte, voi solicita și voi contribui la mobilizarea finanțării pentru a crește nivelul de trai în localitățile noastre: 3.000 km de drumuri reabilitați, astfel încât toate drumurile naționale și regionale din Moldova să fie în stare bună. Cel puțin 8 miliarde lei în proiecte de infrastructură și cel puțin 3 proiecte de infrastructură per localitate. Toate policlinicile din țară – reparate și dotate”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

[bzplayer mp4=” https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/AQOOOOTLKJJlQtBWLPDYyOUN4Qd7_6I1PaI4Mcj-evvP8hUBKTvVyDgvJaA1mpXafYUzIBcilAl7yXES8Wp3B2El.mp4″ muted=”false”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Alegerile prezidențiale vor avea loc în aceeași zi cu referendumul republican constituțional, pe 20 octombrie curent. Maia Sandu este candidatul susținut în acest scrutin de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Articolul VIDEO Maia Sandu: „Obiectivul 2 din Planul meu pentru Moldova înseamnă condiții de viață mai bune” apare prima dată în Realitatea.md.