Sari la conținut

VIDEO USM împlinește 78 de ani. Felicitări și amintiri din partea rectorului și studenților

  • de

Universitatea de Stat din Moldova (USM) împlinește 78 de ani de activitate. Miercuri, 1 octombrie 2024, Alma Mater a fost felicitată atât de rectorul, Igor Șarov, cât și de studenți.

„În calitatea mea de rector, Vă asigur că voi depune toate eforturile ca instituția noastră să rămână lider în sistemul învățământului superior din țară, iar împreună să implementăm noi proiecte de modernizare și cercetare și să devenim egali prestigioaselor universități europene”, a menționat rectorul USM.

Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicației (FJȘC) au transmis cu entuziasm urări și laude pentru USM. Aceștia și-au exprimat recunoștința pentru oportunitățile educaționale și experiențele valoroase pe care le-au avut de-a lungul studiilor.

„De-a lungul anilor, această prestigioasă instituție a format mii de specialiști de valoare, contribuind la dezvoltarea societății și la progresul științei. Felicitări USM-iștilor din toate timpurile”

Studenții au fost întrebați, într-un vox, care a fost cea mai memorabilă întâmplare din anii lor de studenție. Răspunsurile au variat foarte mult: unii au povestit cum au pierdut materialul pentru examen cu o seară înainte, în timp ce alții au menționat momente mai romantice, precum cel în care cineva a urcat la geam pentru a-și cere prietena să fie într-o relație.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO USM împlinește 78 de ani. Felicitări și amintiri din partea rectorului și studenților apare prima dată în Realitatea.md.