Sari la conținut

VIDEO Un grup de locuitori din Căușeni au cerut socoteală de la autorități. Ce-i nemulțumește

  • de

Bat pașii la Primărie de trei luni pentru a solicita extinderea traseului pentru ruta numărul 4 care circulă la ei în sector. Este vorba despre un grup de locatari ai sectorului Valul lui Traian din Căușeni, care afirmă că la mijlocul lunii septembrie, oficialii de la primări le-au promis că microbuzul care ajunge la ei în sector va circula cu un km mai mult decât până acum, doar că promisiunile așa și au rămas, scrie Studio-L.

La data de 27 septembrie, cetățenii s-au prezentat la ședința consiliului ca să ceară socoteală de la aleșii locali. Oamenii au declarat că nu este pentru prima dată când se duc la Primărie în mod organizat, dar au mai fost și anterior, au depus cereri și au discutat cu oficialii, doar că fără efect.

Pentru presa locală, locuitorii sectorului Valul lui Traian au menționat că nu cer prea multe de la autorități, doar ca microbuzul de rută care circulă în sectorul lor să meargă cu un km mai mult.

Oamenii afirmă că pe ulița pe care solicită să meargă microbuzul sunt mulți copii și persoane în etate. Ei afirmă că de ani buni aceștia sunt nevoiți să mearg pe jos până în stația de așteptare de la un km distanță, după care să ajungă în centrul orașului.

Cei 12 cetățeni au asistat la ședința consiliului orășenesc. Într-un final oamenii au primit răspuns pozitiv, iar în zilele următoare microbuzul de rută trebui să circule pe o distanță mai lungă decât până în prezent.

Potrivit autorităților locale, în viitorul apropiat o comisie formată la nivel de Primăria orașului va analiza și cerea de extindere a traseelor și în zona centru.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/De6hkVw_WDs” muted=”false”]

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Un grup de locuitori din Căușeni au cerut socoteală de la autorități. Ce-i nemulțumește apare prima dată în Realitatea.md.