Sari la conținut

Șase cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera de stat. Au cerut azil pe teritoriul Moldovei

  • de

Șase ucraineni au fost depistați în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița, în ultimele 48 de ore. Aceștia au cerut azil pe teritoriul Republicii Moldova. 

„Polițiștii de frontieră au acționat prompt, aplicând măsuri speciale de control în segmentul de frontieră responsabil. Conform procedurilor legale, accesul în zona de frontieră este restricționat pe durata verificărilor și a căutărilor, iar măsurile de securitate sunt amplificate.

De asemenea, Poliția de Frontieră reiterează apelul către persoanele din mediul politic să respecte activitatea instituției și legislația în vigoare, subliniind că toți cetățenii sunt egali în fața legii”, comunică sursa citată.

Poliția de Frontieră transmite că accesul în zona de frontieră este permis doar cu aviz prealabil. De asemenenea, persoanele care nu au viza de domiciliu în regiune trebuie să obțină un permis de acces. Este important ca toate documentele necesare să fie prezentate la timp pentru a evita dificultățile.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Șase cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera de stat. Au cerut azil pe teritoriul Moldovei apare prima dată în Realitatea.md.