Sari la conținut

PAS avertizează moldovenii despre o escrocherie pentru care Maia Sandu riscă să fie amendată

  • de

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat marți, 1 octombrie curent, despre o escrocherie care vizează imaginea formațiunii și a candidatului său la alegerile prezidențiale, președinta Maia Sandu.

Potrivit unui comunicat de presă, persoane care pretind a fi reprezentanți PAS contactează agenții de publicitate și solicită să închirieze spații pentru a plasa materiale publicitare din partea PAS și a Maia Sandu. Publicitatea este plasată fără a ține cont de prevederile legii astfel încât, potențial, formațiunea politică și Maia Sandu să primească amenzi.

„Un nou tip de fraudă! Persoane care nu sunt din echipa PAS contactează agențiile de publicitate și solicită să închirieze spații publicitare, pentru a plasa publicitate din partea PAS sau a Maiei Sandu. Ulterior, PAS sau candidatul Maia Sandu pot fi amendați pentru această publicitate, care pretinde a fi din numele lor, pentru că nu respectă rigorile legale”.

Alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova vor avea loc în data de 20 octombrie 2024. În aceeași zi, se va desfășura referendumul constituțional privind aderarea țării la UE.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul PAS avertizează moldovenii despre o escrocherie pentru care Maia Sandu riscă să fie amendată apare prima dată în Realitatea.md.