Sari la conținut

VIDEO Jurnalista Grupului Media Realitatea: „La 20 octombrie, ieșim masiv la vot. Alegem informat și responsabil!”

  • de

Republica Moldova se pregătește de două scrutine importante care vor avea loc în luna octombrie: alegerile prezidențiale și referendumul constituțional. În timp ce unii cetățeni sunt rezervați în privința prezenței lor la secțiile de vot, jurnalista Grupului Media Realitatea, Ileana Pîrgaru, cu o experiență de 15 ani în domeniu, îndeamnă concetățenii să iasă masiv la urne.

„În meseria mea știu cât de important este să ei atitudine, să dai dovadă de verticalitate și demnitate. Alegerile prezidențiale și referendumul din 20 octombrie sunt un bun prilej pentru noi toți ca popor să demonstrăm că ne pasă, că avem demnitate și ne decidem singuri viitorul. La 20 octombrie ieșim masiv la vot. Alegem informat și responsabil, cu încredere în viitorul țării noastre”, afirmă jurnalista.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

[bzplayer youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=ElvLiq96ZD0″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Jurnalista Grupului Media Realitatea: „La 20 octombrie, ieșim masiv la vot. Alegem informat și responsabil!” apare prima dată în Realitatea.md.