Sari la conținut

Imaginea Uniunii Avocaților din Moldova, folosită pentru a promova mesaje publicitare. Reacția organizației

  • de

Identitatea Uniunii Avocaților, dar și imaginea Președintelui Uniunii Avocaților, Dorin Popescu, sunt folosite în mod fraudulos de o pagină de Facebook, anunță într-un mesaj oficial, reprezentanții Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Potrivit reprezentanților organizației, pagina respectivă folosește imaginea pentru a promova mesaje publicitare, iar „Uniunea Avocaților nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul publicat pe aceasta”.

„Uniunea Avocaților din Republica Moldova aduce la cunoștința faptul că o pagină de Facebook utilizează în mod fraudulos denumirea, logo-ul, fotografiile Uniunii Avocaților, precum și imaginea Președintelui Uniunii Avocaților pentru a promova diverse mesaje publicitare.

Uniunea Avocaților nu are nicio legătură cu această pagină și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul publicat pe aceasta. Pagina respectivă folosește ilegal identitatea Uniunii Avocaților și imaginea Președintelui Uniunii Avocaților, Dorin Popescu.

Reiterăm că informațiile oficiale referitoare la activitatea Uniunii Avocaților din Republica Moldova sunt publicate exclusiv pe canalele noastre oficiale de comunicare. Vă rugăm să verificați sursa informațiilor înainte de a le considera autentice și să raportați orice activitate suspectă sau neautorizată către secretariatul Uniunii”, se arată în mesajul Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Imaginea Uniunii Avocaților din Moldova, folosită pentru a promova mesaje publicitare. Reacția organizației apare prima dată în Realitatea.md.