Sari la conținut

Cazul dentistei moldovence ucise în Brăila: Suspectul va asista la punerea sub sechestru a locuinței sale

  • de

Marcel Mihai, principalul suspect în dosarul uciderii dentistei moldovence Marina Gavril, va fi scos astăzi, 2 octombrie, de după gratii pentru câteva ore și dus acasă ca să asiste la punerea sub sechestru a locuinței sale, scrie Digi24.ro.

Bărbatul este acuzat că a omorât-o pe doctoriță cu scopul de o tâlhări. Procurorul de caz, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a pus sechestru asigurator pe imobilul pe care îl deține Marcel Mihai, iar miercuri, 2 octombrie, poliția va veni la locuința acestuia pentru a pune în aplicare această măsură, la această acțiune participând și principalul suspect.

Sursa citată mai transmite că la această acțiune a fost prezent și avocatul bărbatului, după ce rudele victimei s-au constituit parte civilă în proces și cer daune morale de 1.000.000 euro pentru fiecare, și anume soțul, părinții și fratele doctoriței.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că la jumătatea lunii iulie 2024, bărbatul de 39 de ani a intrat în cabinetul doctoriței stomatolog Marina Gavril, originară din Republica Moldova, și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a o tâlhări. Individul i-a luat apoi telefonul mobil și cardurile bancare, de pe care a scos mai multe sume de bani până în momentul în care a fost prins. Marcel Mihai este acuzat de omor calificat, de tâlhărie calificată, dar și de mai multe infracțiuni economice și informatice.

VIDEO Dentista ucisă în propriul cabinet în România provine din R. Moldova. Era constant amenințată cu moartea!

 

Articolul Cazul dentistei moldovence ucise în Brăila: Suspectul va asista la punerea sub sechestru a locuinței sale apare prima dată în Realitatea.md.