Sari la conținut

Procurorii au descins cu percheziții: Mai multe persoane, bănuite de abuz de serviciu și insolvabilitate fictivă

  • de

Procurorii au descins cu percheziții la câteva companii din Republica Moldova. Mai multe persoane sunt bănuite că au cauzat prejudicii mai multor persoane și întreprinderi.

Acuzațiile se referă la abuz de serviciu și insolvabilitate fictivă.  Acțiunile de urmărire penală se referă la o întreprindere mixtă, al cărei fondatoare este o companie din Rusia, inclusă în lista sancțiunilor internaționale, potrivit reprezentanților Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Procurorii PCCOCS urmează să revină cu date suplimentare despre rezultatele perchezițiilor desfășurate, persoanele beneficiind pe parcursul investigațiilor de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, se arată în comunicatul emis de către acuzatori.
Responsabilii nu au precizat numele companiilor și nici suma prejudiciilor cauzate. Conform surselor Realitatea, ar fi vorba despre o companie care se ocupă de vânzarea electrocasnicelor și alta specializată în producerea utilajelor pentru mașini.

Articolul Procurorii au descins cu percheziții: Mai multe persoane, bănuite de abuz de serviciu și insolvabilitate fictivă apare prima dată în Realitatea.md.