Sari la conținut

STOP CADRU Zaharova nu ne scutește de atenția sa. Declarație despre Moldova: „Matineu la casa de nebuni”

  • de

Maria Zaharova nu scutește moldovenii de atenția sa. Într-o nouă declarație controversată, purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse a vorbit și despre refuzul unor surse mass-media de a difuza sporturile electorale ale politicienilor pro-Kremlin, dar și despre comunitatea LGBT de la Chișinău.

Funcționara s-a referit inițial la scandalul produs după ce televiziunea națională a refuzat difuzarea unui mesaj a lui Vladimir Voronin. Ulterior, ea s-a referit la interdicția aplicată lui Renato Usatîi și a trecut la manipulări despre comunitatea LGBT.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Conform organizatorilor, cea mai importantă idee este un coming out, recunoaștere publică a orientării sexuale. Parcă e spital de psihiatrie. Matineu la casa de nebuni”, a spus Zaharova.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/0210.mp4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Precizăm că aceasta nu este prima declarație de acest gen, făcută de oficiala de la Moscova. Anterior, Zaharova spunea că dacă moldovenii nu vor vota „cum trebuie”, băieții vot fi luați din familie și transformați în fete.

STOP CADRU Zaharova sperie moldovenii, ca să voteze „corect”: Băieții vor fi transformați în fete. Tauber dă din cap

 

Articolul STOP CADRU Zaharova nu ne scutește de atenția sa. Declarație despre Moldova: „Matineu la casa de nebuni” apare prima dată în Realitatea.md.