Sari la conținut

Ministra Finanțelor, în vizită de lucru în raionul Criuleni. Care au fost subiectele discutate cu autoritățile locale

  • de

Ministra Finanțelor, Victoria Belous, a avut joi, 3 octombrie curent, o vizită de lucru în raionul Criuleni. Aceasta s-a întâlnit cu conducerea raionului, reprezentanții autorităților locale și serviciilor desconcentrate. Principalele subiecte abordate au fost elaborarea bugetului de stat pentru anul 2025 și politica fiscală aferentă. De asemenea, s-a vorbit și despre situația privind executarea bugetului pentru anul curent.

Discuțiile cu autoritățile locale s-au concentrat pe politicile și transferurile bugetare, salarizarea și finanțarea proiectelor de dezvoltare locală.

„ Victoria Belous a subliniat importanța identificării provocărilor întâmpinate de autoritățile locale, pentru a putea găsi soluții eficiente. Ministra a încurajat autoritățile locale să comunice toate neclaritățile sau dificultățile întâmpinate, inclusiv prin intermediul ședințelor organizate de minister pentru a facilita dialogul”, se scrie într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor.

Prin această vizită, Ministerul Finanțelor își reafirmă angajamentul pentru transparență și colaborare cu autoritățile publice locale, contribuind astfel la dezvoltarea economică a țării.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul Ministra Finanțelor, în vizită de lucru în raionul Criuleni. Care au fost subiectele discutate cu autoritățile locale apare prima dată în Realitatea.md.