Sari la conținut

A bătut palma cu Șor? Reacția Victoriei Furtună la acuzații: Mulțumesc în continuare tuturor susținătorilor

  • de

„De când susținerea unui candidat a devenit infracțiune?” Se întreabă Victoria Furtună, despre care presa a scris că ar fi candidatul marionetă al oligarhilor fugari și susținătoare aprigă a Kremlinului la alegerile prezidențiale din acest an. Într-un mesaj publicat pe contul de Facebook, Furtună nu a negat și nici confirmat afilierea cu partidele lui Șor.

„Am ascultat acuzațiile lansate în spațiul public de diferiți agenți ai guvernării și dorința de a mă afilia cu grupări politice incomode. Eu am o întrebare! Porta vocile guvernării, fac diferența în susținerea unui candidat și finanțarea ilegală sau cum o denumesc ei, coruperea alegătorilor? De când susținerea unui candidat a devenit infracțiune? (…) Eu am să mulțumesc în continuare tuturor susținătorilor indiferent de divizarea creată. Eu din prima zi mi-am promis să devin un președinte al tuturor și am chemat la unitate. Asta am făcut și voi continua să o fac, iar susținerea a miilor de oameni zilnic mă încurajează și mai tare să-mi urmez intenția”, a conchis Furtună.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Victoria Furtună, candidatul independent la alegerile prezidențiale din octombrie, ar fi de fapt ”omul” fugarului Ilan Șor. Cel puțin asta reiese dintr-o înregistrare audio, publicată de jurnaliștii de la Deschide.MD. În înregistrare se aude vocea liderului organizației teritoriale „Șansă” din Dondușeni, Cristina Crudu, care se adresează președinților organizațiilor primare și altor activiști. Mai exact, Crudu anunță că a primit indicații „de sus”, făcând trimitere la Ilan Șor, pentru a aduce la cunoștință tuturor activiștilor și simpatizanților a faptului că în actualul scrutin prezidențial ei trebuie să o voteze pe Victoria Furtună.

Victoria Furtună, demascată din interior? Ar fi candidatul fugarului Ilan Șor la prezidențiale. AUDIO

Între timp, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, cel puțin trei candidați la alegerile prezidențiale ar putea fi scoși din cursa electorală pentru finanțare ilicită. Șeful IGP nu a dat niciun nume, dar a spus că candidații vizați ar avea legătură cu fugarul Ilan Șor.

Șeful IGP: Unii candidați electorali ar putea fi scoși din cursă. Decizia va fi luată de Comisia Electorală Centrală

Articolul A bătut palma cu Șor? Reacția Victoriei Furtună la acuzații: Mulțumesc în continuare tuturor susținătorilor apare prima dată în Realitatea.md.