Sari la conținut

VIDEO Percheziții în municipiul Chișinău. Polițiștii au găsit droguri de circa 1 500 000 de lei

  • de

Trei chișinăuieni au fost reținuți de oamenii legii pentru 72 de ore. Aceștia sunt suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei. 

În rezultatul documentării, polițiștii au stabilit că cei trei suspecți sunt originari din orășelul Durlești din municipiul Chișinău și au vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani. Totodată, polițiștii au decins cu percheziții și la domiciliile acestora.

Poliția Republicii Moldova transmite că în timpul descinderilor au fost ridicate 1,5 kg de droguri de tip mefedronă și 85 de grame de hașiș, distribuite în pachețele cu cantități mici (1, 2 și 3 grame), dar și cantități mai mari (200 de grame).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, persoanele riscă închisoare de la 7 la 15 ani. Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5503.MP4″ muted=”false”]

Articolul VIDEO Percheziții în municipiul Chișinău. Polițiștii au găsit droguri de circa 1 500 000 de lei apare prima dată în Realitatea.md.