Sari la conținut

ȘOCANT: O femeie cu bebelușul în cărucior a fost împinsă pe scări de un bătrân. Micuțul a ajuns la spital

  • de

Caz șocant la Galați. O femeie cu bebelușul în cărucior a fost împinsă pe scări de un bărbat de 81 de ani. Acesta s-a dovedit a fi președintele unei ascociații de proprietari, transmite Agerpres.

În urma căderii, micuțul de opt luni s-a lovit la cap. Ulterior, el a fost transportat la spital.

”În fapt, în cursul după-amiezii de 2 octombrie 2024, pe fondul unor discuţii în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galaţi, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, şi un bărbat de 81 de ani, preşedintele asociaţiei de proprietari şi locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv şi ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din faţa blocului, cu căruciorul.

Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebeluşul s-ar fi rănit”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Joi, 3 octombrie, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri, 4 octombrie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul ȘOCANT: O femeie cu bebelușul în cărucior a fost împinsă pe scări de un bătrân. Micuțul a ajuns la spital apare prima dată în Realitatea.md.