Sari la conținut

VIDEO Explozie de gaz la Bălţi: Două butelii au sărit în aer, iar cinci au fost evacuate de pompieri

  • de

Două butelii de gaz au sărit în aer la Bălţi, după ce flăcările au cuprins o construcție auxiliară. Pompierii au fost alertați despre cele întâmplate în seara de vineri, 4 octombrie.

Alte cinci butelii, patru cu propan-butan şi una cu heliu, au fost evacuate de către salvatori. Proprietarul construcției în care erau păstrate recipientele a fost identificat.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Flăcările au distrus şi o 20% din acoperișul construcției auxiliare vecine, a precizat pentru Realitatea ofiţera de presă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu. Este vorba despre o clădire auxiliară, cu suprafața de 7×2 metri.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit urmare a incendiului. Imagini de la faţa locului au fost publicate ulterior de către canale locale de Telegram.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_2736.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]
[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_2736.MP4″

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_2736.MP4″ mp4_2=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_2738″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Articolul VIDEO Explozie de gaz la Bălţi: Două butelii au sărit în aer, iar cinci au fost evacuate de pompieri apare prima dată în Realitatea.md.