Sari la conținut

CANCAN.MD Cine l-a înlocuit pe Brad Pitt? Angelina Jolie s-ar iubi cu un rapper mai tânăr cu 9 ani

  • de

Faimoasa actriță Angelina Jolie, numită „cea mai frumoasă femeie din lume” de Vogue, People și Vanity Fair, ar fi îndrăgostită din nou. Fanii și presa americană are suspiciuni că diva a început o relație cu un rapper american, care a însoțit-o la mai multe evenimente mondene, inclusiv la Festivalul de Film de la Veneția.

Este vorba despre rapperul Akala, al cărui nume real este Kingslee James McLean Daley. Există zvonuri precum că ar fi împreună de ceva timp, după ce starurile apărut alături la mai multe evenimente.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat oficial vreo relație. Acum, fanii actriței de la Hollywood au observat un detaliu care a alimentat și mai mult speculațiile că cei doi formează un cuplu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Weekendul trecut, fosta soție a lui Brad Pitt a organizat o petrecere la New York, pentru a celebra proiectul său, Atelier Jolie, iar Akala a fost prezent printre invitați, scrie CANCAN.MD. Fanii cu ochi ageri au observat imediat că rapperul apare în galeria foto publicată pe contul oficial de Instagram al Atelier Jolie, într-o imagine care îl arată la petrecere, înainte ca Jolie să apară în alte imagini din aceeași serie. Postare a fost văzută de mulți ca o confirmare a relației dintre cei doi, mai ales că ei au fost văzuți împreună la mai multe evenimente în ultimele luni.

La Festivalul de Film de la New York, Angelina Jolie și-a promovat noul film, „Maria”, iar Akala a fost alături de ea. Ba mai mult, rapperul a fost surprins în fotografii îmbrățișându-se cu fiul actriței, Pax, iar cei doi au părut să aibă o relație foarte apropiată.

Într-o altă postare de pe Instagram, Atelier Jolie a anunțat că a găzduit o petrecere specială de prezentare a noului album al lui Akala, „Dunya”. Cu toate acestea, surse apropiate celor doi susțin că Angelina și Akala sunt doar prieteni și că relația lor nu ar fi una romantică. Deși au fost văzuți împreună de mai multe ori, sursele declară că ei împărtășesc mai degrabă o pasiune comună pentru cauzele umanitare și sociale. Cei doi au colaborat în mai multe rânduri pentru proiecte care se concentrează pe drepturile omului și alte probleme globale, iar Jolie este cunoscută pentru implicarea sa în activități filantropice și activism politic.

Vedeți imagini de la evenimentele menționate pe CANCAN.MD.

Articolul CANCAN.MD Cine l-a înlocuit pe Brad Pitt? Angelina Jolie s-ar iubi cu un rapper mai tânăr cu 9 ani apare prima dată în Realitatea.md.