Sari la conținut

VIDEO Mesajul unei studente: „Te îndemn să nu fii indiferent. Moldova are nevoie de tine!”

  • de

În ultimii ani, rata de participare a tinerilor la vot este scăzută, în timp ce pensionarii fac cozi la secțiile de votare de la primele ore ale dimineții. În acest an, situația poate arăta altfel. „Moldova are nevoie de tine. Votează!”, este mesajul Vladei Ciorici, o studentă din țara noastră care va participa pentru prima dată la alegerile prezidențiale, dar și la referendum. Tânăra, care spune că înțelege importanța votului, va merge la secția de votare cu prietenii.

„La alegerile prezidențiale și referendumul din 20 octombrie voi demonstra responsabilitate, pentru că vreau să îmi construiesc viitorul într-un stat liber, prosper și civilizat. Voi vota, pentru că îmi pasă de țara în care se vor naște viitorii mei copii și vor îmbătrâni părinții mei. Pe 20 octombrie, te îndemn să nu fii indiferent! Moldova are nevoie de tine!”, afirmă studenta.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/SGdZ9YYtWWU” muted=”false”]

 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie, în aceeași zi cu referendumul constituțional privind aderarea țării noastre la UE. Cetățenii vor răspunde la întrebarea „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”

Articolul VIDEO Mesajul unei studente: „Te îndemn să nu fii indiferent. Moldova are nevoie de tine!” apare prima dată în Realitatea.md.