Sari la conținut

Felicitări pentru șeful lor de la Kremlin! Dodon, Șor, Guțul și alți pro-ruși cântă osanale de ziua lui Putin

  • de

Mai mulți politicieni pro-ruși din Republica Moldova au adresat luni dimineața felicitări liderului de la Kremlin, care împlinește 72 de ani. Aceștia au notat pe rețelele de socializare că Vladimir Putin ar respecta Moldova, în pofida acțiunilor anti-rusești ale guvernării de la Chișinău.

Printre cei care i-au adresa felicitări „șefului” de la Kremlin se numără socialistul Igor Dodon, politicianul fugar Ilan Șor și mai mulți exponenți de-ai săi, printre care guvernatoarea Găgăuziei Evghenia Guțul, Marina Tauber și liderul partidului „Renaștere” Vasile Bolea.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Vladimir Vladimirovici a adus din nou economia rusă și industria rusă pe primul loc. Acest lucru ne poate servi drept model. Este îmbucurător faptul că, în pofida atacurilor autorităților din Moldova și a calomniilor, el a păstrat respectul față de țara noastră. S-a demonstrat la întâlnirea sa cu bașcanul Găgăuziei, Evgenia Guțul, dar și în cadrul diverselor contacte de afaceri și culturale. Rusia este încă prietenul nostru, iar acesta este meritul său excepțional. Și compatrioții noștri care trăiesc în Rusia se simt protejați social”, a scris Șor pe rețelele de socializare.

Marina Tauber s-a limitat la un simplu „La mulți ani” și a distribuit mesajul politicianului fugar. La rândul său, Evghenia Guțul a scos de prins arhive fotografia cu Vladimir Putin, făcută la Soci, menționând că „determinarea” președintelui rus este exemplu pentru alți lideri.

Nici liderul Renaștere nu a ezitat să îi cânte osanale lui Vladimir Putin. „Vă mulțumesc pentru rolul neprețuit în consolidarea relațiilor dintre țările noastre. Eforturile dumneavoastră în dezvoltarea cooperării economice și umanitare sunt de o valoare inestimabilă pentru popoarele noastre”, a scris Vasile Bolea pe canalul său Telegram.

Și ex-președintele Igor Dodon nu a uitat de sărbătoarea de la Kremlin. Socialistul i-a transmis lui Vladimir Putin că „poporul Moldovei este recunoscător și apreciază” ajutorul acordat de Rusia în diferite perioade.




Articolul Felicitări pentru șeful lor de la Kremlin! Dodon, Șor, Guțul și alți pro-ruși cântă osanale de ziua lui Putin apare prima dată în Realitatea.md.