Sari la conținut

VIDEO „Captura” polițiștilor de patrulare: Peste 36.000 de euro şi 13 cutii cu pliantele lui Şor, găsite într-un Audi

  • de

Polițiștii de patrulare au găsit 36.200 de euro în mașina unui activist de-a lui Șor. În vehicul mai erau transportate și 13 cutii cu pliante pe care era imprimată fotografia politicianului fugar.

Cazul a avut loc în weekend, după ce polițiștii de patrulare au oprit vehiculul de marcă Audi. La volan erau un tânăr de 26 de ani, iar pe bancheta de pasager se afla un bărbat, ambele persoane fiind originare din Chișinău.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„În mașină, polițiștii au depistat 13 cutii cu pliante electorale care conțin mesaje ale unui bloc politic și pe care era imprimată fotografia liderului unei organizații criminale. Totodată, pasagerul a predat 724 de bancnote a câte 50 de euro, suma totală fiind de 36.200 de euro, proveniența banilor nefiind justificată”, informează polițiștii.

Șoferul și pasagerul au fost escortați la Inspectoratul de poliție Botanica. Mijlocul de transport, materialele publicitare și banii au fost ridicate și sigilate, până se va aproba o decizie, conform legislației în vigoare.

[bzplayer mp4=”https://cloud.realitatea.group/video/realitatea.md/IMG_5601.MP4″ muted=”false” thumbnails=”true”]

Articolul VIDEO „Captura” polițiștilor de patrulare: Peste 36.000 de euro şi 13 cutii cu pliantele lui Şor, găsite într-un Audi apare prima dată în Realitatea.md.