Sari la conținut

Programul de Internship în Jurnalism de la Rlive TV s-a încheiat, iar tinerele s-au ales cu diplome şi experienţă

  • de

Timp de câteva luni, Grupul de Presă Realitatea a desfăşurat Programul de Intrenship în Jurnalism TV şi Online, la care au participat cinci tinere. Fetele au fost ghidate în domeniul jurnalismului de către specialiştii şi jurnaliştii Grupului.

După perioada de traininguri, tinerele au creat conţinut propriu care a fost difuzat la RLive TV şi a fost distribuit pe toate site-urile grupului, dar şi pe reţelele de socializare. La ceremonia de încheiere a programului a fost prezent CEO Grupului Realitatea, Dumitru Ţîra şi directorul Centrului Municipal de Tineret Chişinău, Petru Grecu, instituţie care a fost partenerul proiectului.

Tinerele au primit diplome de participare şi spun că datorită programului au înţeles că vor să facă jurnalism în viitor.






Programul a fost organizat de Rlive TV în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău şi a avut drept scop familiarizarea tinerilor cu Jurnalismul TV şi Online, prin desfăşurarea instruirilor şi sesiunilor practice la care aceştia să înveţe să producă materiale jurnalistice de calitate.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/g0i7BFcBmjA?si=epnj71FiFsXwHTbq” muted=”false”]

Articolul Programul de Internship în Jurnalism de la Rlive TV s-a încheiat, iar tinerele s-au ales cu diplome şi experienţă apare prima dată în Realitatea.md.